Gluteeniton banaanilettu kannattaakin tehdä uunissa!

Ei kannata pelätä tehdä jotain uutta; kannattaa muistaa, että amatöörit rakensivat Nooan arkin ja ammattilaiset Titanicin..

Joskus pienellä muutoksella, jostakin vanhasta tulee uutta ja jopa parempaa. Viimeksi kun tein banaanilettuja, niin poltin ne lähes kokonaan. Paistinpannulla lämpö tulee vain alhaalta päin, jolloin banaani-munaseos ei paistu tasaisesti; päätin kokeilla uunia.

Raaka-aineet: 3 banaania ja 6 munaa.

Jotta letut eivät olisi aivan liian terveellisiä, raastoin päälle vähän Fazerin sinistä suklaata, jonka lisäsin pannukakun päälle uunissa, vähän ennen kuin se oli valmis.

Söimme banaanipannareita paksun turkkilaisen jugurtin, mustikoiden ja mansikoiden kanssa. Sekoitin banaanit ja kananmunat keskenään sauvasekoittimella, niin että osa banaaneista jäi sattumiksi.

Kun on kerran tehnyt sen uunissa, niin ei ole paluuta paistinpannuun.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#banaaniletut #banaanipannukakku #gluteeniton #sokeriton