Monesti pitää kuolla tullakseen todella hyväksi

Siinä vaiheessa viimeistään, kun ”Me too” -kampanja rupesi vaatimaan tauluja alas museoiden seiniltä, kääntyi kampanja loukkaavaksi niitä naisia kohtaan, joita se oikeasti kosketti.

Naiset haluavat miesten huomiota, toivovat heidän tekevän aloitteita. Aika haasteellista miehille, kun huomion osoittaminen kääntyy nykyään lähentelyksi.

New Yorkissa saa keltaisen taksin huomion nostamalla kättä. Suurin osa naisista voi varmaan nostaa myös kättä, että on kokenut ahdistelua, mutta se ei tee jokaisesta miehestä ahdistelijaa. Feminismi oli hyvä aate, kunnes feministit tekivät sanasta kirosanan. Samaan sarjaan kuuluu nyt ”Me too”-kampanja -hyvin ryssitty.

Solomon R. Guggenheim -museo on moderin ja nykytaiteen museo New Yorkin Upper East Sidellä Manhattanilla. Matkasimme sinne Times Squarilta taksilla. Taksikuskeissa tapaa New Yorkissa koko maailman ja kuulee erilaisia elämäntarinoita  -kun vaan kysyy.

Solomon R. Guggenheimin säätiö on vuonna 1937 perustettu taidekokoelmia ylläpitävä säätiö. New Yorkin museo on tunnetuin Solomon R. Guggenheimin säätiön ylläpitämistä museoista, ja sitä kutsutaan yleisesti Guggenheim-museoksi.

Seinillä roikkuu miljoonia. Puhun rahasta, en taulujen lukumäärästä. Museo oli juuri remontissa, joten suurin osa seinistä loistivat kuitenkin tyhjyyttä.

Pääsimme ihailemaan taidetta maailman kalleimmasta päästä; keisarin uudet vaatteet vai oikeasti upeaa taidetta? Monesti pitää kuolla tullakseen todella hyväksi.

Salvador Dalia, Edouard Maneta ja Pablo Picassoa, jopa minä joka en ymmärrä kulttuurista ja taiteesta kun sen mistä pitää, niin arvostin, että kerralla pääsi ihailemaan niin montaa upeaa teosta.

Picasso

Taide on katsojan silmässä, joskus vaikka se olisi isokin, niin taidetta siinä ei kuitenkaan näe, edes Guggenheimissa. Sormi? Asenne?

 

Tulee Helsinkiläisille halvemmaksi mennä Guggenheim museoon New York:iin kuin Helsinkiin..

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Kaupallinen yhteistyö:

Vaatteet: Tiger of Sweden; raidallinen neule ja housut tulevat kauppoihin maaliskuussa 2018

Tiger of Sweden on laadukasta ja yksilöllistä pukeutumista miehille ja naisille tyyliin ”pankista kadulle” ja sen historia alkoi vuonna 1903 pienessä kaupungissa Uddevalla Ruotsin länsirannikolla.

Tiger of Sweden

Kuvahaun tulos haulle tigerofsweden logo

 

musta laukku by LUMI:

Ekologiset kasviparkatut LUMI nahkalaukut ja asusteet.
Tyylit: Arkeen, Iltaan, Juhlaan
Eco Supermarket Bag XX-Large Black

Modernin klassinen ”The Supermarket Bag” on tavallisen muovikassin inspiroima. Laukussa on kaikki mitä tarvii, ei yhtään enempää, ei yhtään vähempää.

Eco tarkoittaa laukussa, että se on tehty sertifioidusta kasviksilla värjätyistä ”chrome-free” nahasta. Metodilla syntyy vain mustan ja ruskeen sävyjä.

Ihanan pehmeä nahka, johon mahtuu enemmän kuin paljon!

Lumi Accessories

Jos olet lähdössä NEW YORK:iin, Ericin kautta saat liput kaikkiin nähtävyyksiin: https://www.facebook.com/NewYorkCity.fi/