Hotelli NYC:ssä: jokaisessa huoneessa oma kuntosali

Monesti oikea tie on kova tie. On kuitenkin olemassa minun tie ja sinun tie. Eikä ole olemassa vain yhtä ainoaa oikeaa tietä, vaikka määränpää olisikin sama. Joskus myös väärä tie viekin oikeaan paikkaan.

Joskus tuntuu, että on lähtöviivalla ja punaisissa valoissa yhtä aikaa. Lähteminen on aina vaikeinta, samoin aloittaminen. Taaksepäin ei kannata katsoa, mutta on hyvä tiedostaa, että vuoden päästä olisin iloinen, jos aloittaisin tänään.

Olin työmatkalla New Yorkissa. Ajattelin, että kerrankin ehdin myös kuntoilemaan, kun on myös omaa aikaa. Otimme hotellin, jossa jokaisessa huoneessa oli oma kuntosali.

Kuulun sarjaan laihat-läskit, joka oli huippu-urheilija 25 vuotta sitten. Vanhoilla meriiteillä ei saa kuitenkaan hyvinvointia tähän päivään. Biancaneven housut tekevät kuitenkin pakaran sinne, missä sitä ei edes ole.

New Yorkissa hotellihuoneet ovat usein pieniä, joten isoja sänkyjä ja tilaa osasi arvostaa, varsinkin kun majoituimme todella kohtuuhinnalla hyvällä sijainnilla. Nukkuminen on tärkein osa hyvinvointia, sen huomaa varsinkin silloin, kun ei aikaeron takia nuku.

Kun 50-vuotta alkaa olla lähempänä kun koskaan, on ehkä aika ymmärtää, että nuoruus meni, mutta terveys jäi. Ja ennenkuin sekin on historiaa, niin olisi järkevää aloittaa lihasten metsästys. Ja tiedän, tässä pitäisi tehdä vatsoja.   Kuntosali hotellihuoneessa on hyvä idea, suosittelen suomalaisillekin hotelleille!

New Yorkissa tuli käveltyä yli 10 km joka päivä. Aamupalalla gluteeniton bagel sai siirappisen kasteen hyvällä omallatunnolla. Jos jotain on New Yorkista ikävä, niin se on hotellin aamupala. Gluteenittomista bageleistä saa vaan Suomessa unelmoida.

Olen asunut 8:ssa eri maassa. Joskus pitää mennä kauas, nähdäkseen lähelle. Kannattaa arvostaa Suomea. Suomi on maailman paras maa.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Tua INSTAGRAM

Tua Casa  FACEBOOK

Vaatteet:

Kuvahaun tulos haulle biancaneve logo

https://www.biancaneve.fi/

Alussa Biancaneve loi uniikkeja asuja, joiden koristelut loistivat kilpaa urheilusuoritusten kanssa. Nyt he luovat urheiluvaatteita, joissa jokainen nainen tuntee olonsa itsevarmaksi salilla ja sen ulkopuolella.

Jos olet lähdössä NEW YORK:iin, Eric pystyy auttamaan lähes kaikessa: https://www.facebook.com/NewYorkCity.fi/