Kilpailu: gluteeniton hunajalettu vai hunajasinappi?

Valinnoilla viestittää millainen on. Mitä enemmän tekee itsenäisiä päätöksiä, sitä enemmän on myös tietoinen vapaudestaan valita. Valinnan seurauksia ei tosin voi aina hallita.

Myös hyvä ruoka on valinta. Ruokavalio on kuin pankkitili, jossa jokainen annos on talletus. Hyvä seura on bonus.

Hunaja toimii niin sinapissa kuin lettutaikinassa! Ruoka on tänä päivänä myös taidetta, se miltä jokin näyttää on puoliruokaa ensimmäisellä puraisulla.

Olin ystäväni taiteilija Netta Tiitisen www.nettatiitinen.fi

luona lasteni kanssa kesäkeittiön avajaisissa. Aurinko toi taiteilijakodissa myös hunajan ja grillauksen yhteen.

Gluteenittomassa kardemumma-lettutaikinassa voi sokerin korvata hunajalla.

Taikinassa 5 dl maitoa, 4 dl gluteenittomia jauhoja, hunajaa, vaniljasokeria, 2 kananmunaa, ripaus soodaa ja kardemummaa. Täytteessä mansikkarahkaa, suklaata, mustikoita ja mansikoita.

 

Bloggaajan arkea! 😀

En muista koska olen viimeksi tehnyt gluteenitonta lettutaikinaa ja syönyt lättyjä; syntisen hyvää. <3

Suolaisten grilliherkkujen kanssa sinappiin on helppo lisätä loraus hunajaa, toimii hyvin myös kanan kanssa!

Tällä kertaa pitää valita suolaisen ja makean herkun väliltä: näissä yhdistävänä tekijänä on kotimainen hunaja. Yleensä nopeat syövät hitaat ja miettiälle saattaa jäädä tyhjä haarukka.

Mutta sitten itse kilpailuun!
Kumpi on annos olisi mieleisempi? Kommentoi facebookissa peukulla tai sydämellä ja voita käsintehty BRETELLE:n silkkinen hunajataskuliina!
Voit voittaa niitä kaksi, kun kerrot vielä kenelle haluaisit antaa lahjaksi toisen! Voittaja julkaistaan tässä 26.4. Facebook ei ole osallisena kilpailuun.

 

ONNEA ANNE PULLIAINEN, voitit kilpailusta upealla reseptilläsi taskuliinan! Ota yhteyttä [email protected]

www.bretelle.fi

Hunajaista kevättä ja onnea kilpailuun!

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

www.hunaja.fi