Vain pienestä määrästä tulee oikeita pelureita

Pelaajakeksi houkuttelisi niin kirjoittamaan pelureista ja peleistä, tai rakkaudesta, joka on ainoa laji, missä molemmat voivat voittaa, mutta koska pelaajista muodostuu myös joukkue, niin keskitän sisällön mieluummin siihen -reseptin kera.

Jos ajattellaan, että taikina olisi joukkue, niin mitä tekee yksi mätä muna? Taikina nousee leivinjauheesta, joukkue sillä, että yksilöt nostavat toisiaan. Tosin tuntuu, että joukkuelajeistakin on tänäpäivänä tullut yksilölajeja.

Hyvä joukkue muodustuu yksilöistä; yksin on pisara, yhdessä meri. On parempi olla hyvä joukkue, kun joukkue, jossa on hyviä pelaajia.

Kilpailu on urheilun mauste. Mutta se ei voi olla kokonaan yhtä maustetta ollakseen hyvää. Tähän väliin voisi ehkä mainita, että olen maailman huonoin häviäjä. 😀

Tämän päivän lapsia ruvetaan hiostamaan jo alusta alkaen; harrastuksesta tulee työtä. Moni polttaa itsensä loppuun ennenkuin pääsee edes uunista ulos. Ja mitä jos vanhemmat ovatkin valinneet väärän lajin..

Kuitenkin vain pienestä määrästä tulee oikeita pelureita.

Toivotaanko, että joukkueessa pelaa hyvin, mutta ei kuitenkaan paremmin kuin itse? Samaan aikaan koko elämä on kilpailua. Se, joka on toiseksi paras, on myös ensimmäinen niistä, jotka hävisivät.

Onko niin, että voitto ei ole ainoa asia, vaan kaikki kaikessa.

n. 45 isoa tai 90 pientä GLUTENFREE
Hunaja-sitruunkeksiä / Honey-Lemon biscuits:
2 sitruunan mehu/lemons juice
140 g hunajaa / honey
100 g margariinia/butter
1 muna/egg
1 tl leivinjauhetta/baking soda
3-3,5 dl Gluteenittomia jauhoja/glutenfree flour
Mittaa kattilaan margariini ja hunaja. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä 5-10 minuuttia. Jäähdytä hunajaseos huoneenlämpöiseksi. (Mieleinen on kätevää, koska se on juoksevaa) Sekoita taikinaan muna, sitruuna, sekä jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Valmis taikina on kiinteää joulupiparitaikinan oloista. Lisää tarvittaessa jauhoja. Leipominen on helpompaa kun taikina on kylmää! Keksien siirtäminen on vaikeaa jos taikina on vähänkin kiinni alustassaan. Paista keksejä 175 asteisen uunin keskitasolla n. 5 minuuttia. Koristele valmiit jäähtyneet keksit ja tarjoile!
Heat butter and lemon together and let it boil c. 10min. Let it cool and then add lemon, egg and flour (with added baking soda).
Cookies should be in owen for c. 5 minutes in 175 celcius.
Decorate with candycolours!

Lasten joukkueissa pukeudutaan nykyään harjoituksissakin joukkueiden edustusvaatteisiin.

Muistan, kun nuorena saimme koripallojoukkueemme kanssa ensimmäiset joukkueverkkarit ja sen tunteen kun jengimme käveli pelikentälle, johdimme jo siinä vaiheessa henkisesti 100-0.

Joukkueen vahvuus muodostuu kuitenkin valmentajien vahvuudesta, ei verkkareista.

ja tähän loppuun voisin palata rakkauteen..

Don’t play hard to get, play hard to forget. 😉

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

www.hunaja.fi

 

Tua INSTAGRAM

Tua CASA FACEBOOK