Voita Äidille THE BUTLER -kotisiivous!

”Olin surullinen ennenkuin tulit, mutta en ole enää.”  – Olivat vanhan rouvan viimeiset sanat, kun painoin perässäni oven kiinni. Rahalla voi ostaa onnellisuutta.

Olin tällä viikolla vanhan rouvan luona, joka oli jo menettänyt elämänhaluaan pitkälti yksinäisyyden takia. Hän kertoi, ettei ollut ajatellut, että elämä päättyy näin. Yksinäisyys on hidas kuolema.

Samalla kun yksi butlereistamme siivosi hänen asuntoaan, niin juttelin hänen kanssaan menneestä, nykyisyydestä ja siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tulevaisuutta voi muuttaa pienillä asioilla. Sitä voi muuttaa yhdellä halauksella, korvilla, läsnäololla, puhtaalla kodilla, raikkaalla huoneilmalla, pihalla tai kahvilassa käynnillä, muutamilla hedelmillä ja kukilla. -Kaikki ne ovat huolenpitoa ja muodostavat The Butlerin Seniori-palvelua.

Sanotaan, että kodin siistinä pitäminen kun on lapsia on vähän sama, kuin lumitöiden tekeminen samaan aikaan kun sataa lunta.  Puhtaus tulee haasteelliseksi myös iän myötä. Onnellisuutta on nimittäin myös vastapesty koti.

Olemme aloittaneet Helsingissä uuden yrityksen; The BUTLER.

The BUTLER on myös Helsingin edullisin palvelupesula? Otamme mukaan siivotessamme tai tuo meille likaiset pyykkisi, niin saat ne edullisesti puhtaana takaisin! The Butler toimii Bretellen naapurissa Helsingin Korkeavuorenkadulla. www.bretelle.fi

Kun joku tulee kylään, saa usein siivottua enemmän kymmenessä minuutissa, kuin koko viikon aikana.  Aika on rajallista ja kannattaa miettiä mihin sitä käyttää. Se, että ostaa aikaa ja apua itselleen, on ollut minun elämäni paras ostos.

Kun tietää itse millainen on hyvä kotisiivous, tietää mikä pitää ylittää. Pöly ei ole kalusteiden suojakerros ja kaikelle on oma paikkansa, myös tavaroille.

Kaikki ajattelevat, että heillä on maailman paras koira ja he ovat kaikki oikeassa. Joskus  tulee tilanteita, että koiranhoidossa tarvitsee apua, silloin voi pyytää Butlerin apua. Palvelu on ollut aina minulle mieleistä. Mitä paremmin sen pystyn tekemään, sitä ylpeämpi olen omasta työstäni. Työ voi olla myös toisen auttamista.

Työssään viettää suuren osan ajastaan ja kun sen osaa, se näkyy jäljessä. Meidän työmme on monipuolista ihmisten arjen helpottamista. 

Työn tekeminen on jokaisen velvollisuus. Voi itse valita miten sen tekee. Kun työstään pitää, sen tekee automaattisesti hyvin hyvällä mielellä. Omasta kädenjäljestään pitää myös olla ylpeä; hyvä työ kantaa kauas ja kantaa myös hedelmää.

Ei kannata nähdä unta puhtaasta kodista. Soita meille ja tulemme avuksi!

Äitienpäivän kunniaksi ensimmäinen siivous -50% sopimusasiakkaille!

Palvelustamme voi tehdä kotitalousvähennyksen! (Hinta 36 € / h.).

KILPAILU: KENELLE HALUAT VOITTAA KEVÄTSIIVOUKSEN?

(2,5 h pääkaupunkiseudulla, 2018 kesän loppuun mennessä)

Kerro The Butlerin Facebook sivulla postauksen alla kenelle haluat voittaa siivouksen? Voittajalle ilmoitetaan 13.5. äitienpäivänä. FACEBOOK THE BUTLER

Onnea kilpailuun!

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.