Halaus -one size fits all

Joskus parivuoteen keskelle voi vetää viivan ja kutsua sitä kaukosuhteeksi. Joskus lähellä on kaukana ja kaukana lähellä. Etäisyydessä on riskinsä, sitä voi joko ikävöidä tai unohtaa, vieressäkin.

Sitten on tilanteita, että kun on omassa sängyssä ja toinen omassaan, niin jompi kumpi on väärässä sängyssä. Sitten on suhteita, jotka eivät edes päädy vuoteeseen tai ei olisi ainakaan pitänyt.

Tua Casa Bed & Breakfastissa saa nauttia ISKUn Onni joustinpatjasta.

Tyynyjä on erilaisia; toisilla voi olla tyynysotaa, toiset ovat kuin kukkia kedolla. Jos tyyny on vaan halaamista varten, miksi tyytyä vain yhteen?

Halaus on lääke. Ihminen tarvitsee 4 halausta päivässä selviytyäkseen, 12 kehittyäkseen.

Tyynyissä on vaan se huono puoli, etteivät ne halaa takaisin.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Kaupallinen yhteistyö: www.isku.fi

  koristetyynyssä on 100% pellavalle painettu skandinaavisen perinteikäs Milo-kuosi. Tuotteesta löytyy useampi väritys. Koko 50x50cm. Huomaamattoman piilovetoketjun ansiosta sisätyyny on helppo poistaa pesun ajaksi. 26,99 

Tua Casa BED & BREAKFAST on uusi tasokas tapa majoittua merelliseen Lauttasaareen luonnon keskelle! Kalustettu by ISKU 70m2, makuuhuone, olohuone, keittiö, wc ja iso saunallinen kylpyhuone odottaa vieraita! Tervetuloa! varaukset: [email protected]  / Soita 040 5552000
Vapaana heinäkuussa ja syyskuun alusta lähtien.
HINNASTO: kuukausi 1500 eur/kk, viikkohinta heinäkuu 600 eur
kuukausihinta ei sisällä loppusiivousta 75 €
https://www.facebook.com/TuaCasaBedandBreakfast/

Pelkääjän paikalta ei voi painaa kaasua