Nice to meat you!

Bretellen After Work ryhmä kutsuttiin koolle kolmatta kertaa. Tällä kertaa illan isäntänä oli klassinen pihviravintola GOODWIN, jossa meillä oli ilo nauttia premium luokan australialaista ja amerikkalaista naudanlihaa.

After Work alkoi tartar-pihvin valmistuksen opetuksella. Kapasiteetti oppia on lahja, valmius oppia on taito, tahto oppia on valinta.

Tartarpihviin tulee raakaa naudan tenderloinia, punasipulia, suolakurkkua, raakaa kananmunan keltuaista, muutama kapris, suolaa sekä pippuria.

200 gr. Tenderloinia – 2 ruokalusikallista punasipulia, 2 rkl suolakurkkua, 2 keltuaista.

Goodwin on erikoistunut myös viineihin. Valikoimista löytyy myös kalaa ja kasvisruokia. Kesästä alkaen tarjolla on myös suomalaista lihaa.

Illan aikana opetettiin myös hyvän pihvin salaisuuksista. Hyvä pihvi muodostuu 3:sta eri lihasryhmästä.

Hyvä kastike parantaa lihan makua, ei peitä sitä.

Se, että ei syö lihaa on valinta, se, että syö lihaa on vaisto. Jotkut vaistot vievät lihatiskille.

We will meat again.

<3, Tua

Bretelle – erottaa miehet pojista.