Talossa ei Tikitä aikapommi

Talot ovat kuin ihmisiä, päältäpäin voi näyttää kiiltokuvalta ja samaan aikaan sisällä Tikittää aikapommi. Koti on sana, joka viestittää eniten turvaa ja samalla tänä päivänä saa pelätä enemmän myydä kuin ostaa. Parisuhdetta ei tarvitse myydä, taloa kyllä..

Tieto tuo turvaa ja sitä turvaa saa ostamalla. Monesti tarve syntyy vasta kun talo on vaihtamassa omistajaa, vaikka järkevää olisi olla selvillä, että kaikki on varmasti hyvin silloin kun talossa asuu itse. Terveys kun ei aina näy päällepäin, talossakaan. Mielenrauhalla ei ole hintaa.

Raksystems  kävi tarkastamassa myynnissä olevan Tontunmäen talon; yksi talo yli 100 000:sta suomalaisesta talosta. Joskus määrä kertoo myös laadusta.

Raksystems on alansa paras Suomessa ja tuo tuhansien vuosien insinöörikokemuksen ja osaamisen jokaisen ulottuville uudessa maksuttomassa KotiApp-mobiilisovelluksessa. Mobiilisovelluksen lisäksi konseptiin kuuluu OmaInsinööri-palvelu, kotia tarkkailevat sisäilma-, kosteus- ja turvallisuusanturit, sekä määrävälein tehtävät kotikartoitukset.

KotiApp soveltuu kaikille kodeille ja vapaa-ajan asunnoille aina kerrostalo-osakkeista omakotitaloihin ja mökkeihin.

Pääset lataamaan KotiAppin mobiililaitteellesi tästä.

Tutustu KotiAppiin myös täällä.

Kotikartoituksella varmistetaan kodin oikea-aikaiset korjaustarpeet ja se suositellaan tehtäväksi kolmen vuoden välein. Kotikartoituksessa Raksystemsin rakennustekninen asiantuntija tarkastaa kodin, määrittää kuntoluokan ja opastaa tarvittavien toimenpiteiden teossa. Parempi aikaisemmin kuin liian myöhään.

Palvelun avulla oppii tuntemaan kodin kunnon, joka lisää asumisturvallisuutta sekä mm. terveyshaittoja aiheuttavi­en kosteusongelmien ja vesivahinkojen mahdollisuus vähenee.

Meidän koti sai puhtaat paperit. Yksi huoli vähemmän.

Se, että saa oikeat paperit on jopa tärkeämpää kuin, että ilmenisi, että ei olisi jotain vikaa. Vian voi korjata, vain jos sen tietää. Kun myy kodin haluaa myös tarkalleen tietää mitä myy. Vastuu myydystä talosta on pitkä ja siitä tiestä ei halua kivistä.

Mikään ei näytä niin hyvältä, kuin miltä terveys tuntuu.

 

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

 

MYYNTI-ILMOITUS:

Osoite: Haltijatontuntie 19, 02200 Espoo

Pihaan voi rakentaa vielä toisen omakotitalon.

Asuntoa myy: [email protected] P. 040 502 2171

https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/espoo/14644302

Kuvat sisältä: Pekka Niemi

”Esa Tikkasen” House 4 Sale