Jos pelkää häviävänsä, sitä on jo hävinnyt

Joskus perääntyminen on paras puolustus, toisella kertaa kannattaa hyökätä ennenkuin peli edes alkaa, koska sodassa ja rakkaudessa on kaikki sallittua.

Sota ei määrittele sitä, kuka on oikeassa, vaan kuka tai mitä jää jäljelle. On turha miettiä onko elämää kuoleman jälkeen, kannattaa miettiä elääkö ennen kuolemaa.

Asenteen voi joskus tuntea ja se voi olla joko avain tai lukko. Jälkiviisaus on myöhäistä.

Värikuulasodassakin kyyneleet kuivuvat; kun osuu, se sattuu ja se sattuu, joka kerta.  Värikuulat voivat olla söpöjä ja pieniä, mutta niissä ulkönäkö pettää.

Miksiköhän aina leikitään sotaa eikä rauhaa? 

Jos ei taistele sen eteen mitä haluaa, niin on turha itkeä sitä mitä ei saa. Värikuulasodassa jokainen on samaan aikaan osa joukkuetta ja kuitenkin omillaan. Jos pelkää häviävänsä, sitä on jo hävinnyt.

Jos rengas on tyhjä, sillä ei ajeta vielä vuosia, jos vaikka se vielä täyttyisi..

Samaan aikaan huono asenne on kuin tyhjä rengas, sillä ei pääse mihinkään.

Mieluummin suoraan päin näköä kuin yllättäen selkään.

Vietimme Vauhtifarmilla poikani synttäreitä. Värikuulasodan jälkeen oli suosittua vertailla kirveleviä osumia grillauksen parissa.

GRILLIBANAANI RESEPTI:

Leikkaa banaani puoliksi ja tee keskelle lovi. Täytä se suklaalla, kääri folioon ja grilliin. Se on kypsä syötäväksi, kun banaanin kuori on tummunut . Tarjoile vaniljajäätelön kanssa! Tappio ei tarkoita, että peli olisi ohi, sitä on vaan kokeneempi pelaamaan uudestaan.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

www.vauhtifarmi.fi

Vauhtifarmi on perustettu vuonna 2006. Se on paikka, jossa luonto ja maaseudun rauha yhdistyvät vauhdikkaisiin elämyksiin. Vauhtifarmin tuotteet sopivat erityisen hyvin polttari- ja synttäriporukoille sekä alle 300-hengen yritysryhmille. Farmia pyörittävät eteenpäin jo neljännessä sukupolvessa sisarukset Anne ja Ari Sahlström.