Vähemmän ei ole enemmän, laatu on.

Tämän päivän maailmassa eletään aikoja, joissa sitruunat ovat keinotekoisia makuaineita ja huonekalujen kiillotusaineissa käytetään oikeaa sitruunaa.

Suunnittelu ei ole myöskään välttämättä sitä, miltä se näyttää, vaan sitä miten se toimii.

Samaan aikaan kun yksinkertainen on usein kaunista, niin vähemmän ei ole enemmän; laatu on.Lauttasaaressa on Tua Casa Bed and Breakfast, uusi kalustettu lyhytaikaiseen majoitukseen tarkoitettu huoneisto. Lauttasaaren merellisessä ympäristössä Iskun Saaristo -sarjan lipastot sopivat sisustuksessa kuin nenä päähän.

Suunnittelu on tasapainoilua muodon ja käytännöllisyyden välillä; laatu ei pelkää aikaa. Ajalla voi muuten parhaiten osoittaa, mikä oikeasti merkitsee.

Siisti pöytä kertoo yleensä sotkuisesta laatikosta.  Laatikkoja voi verrata myös vesilasiin; onko se puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä.

Joskus laatikoita on useita.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

 

Kaupallinen yhteistyö

Iskun Saaristosarja henkii rauhallista, pohjoista tyyliä. Luonnon muovaamat pinnat, veden ja tuulen kuluttama puu, herkkä syysjää sekä puhdas uusi lumi inspiroivat Saaristo -sarjan luontevaksi suomalaiseen sisustukseen. Toimitetaan koottuna. 1 239,00

Saaristo-sarjaan kuuluu useita tasoja, lipastoja, senkki, sekä vitriinisarja. Kromijalat. Lisäosana led-valot lasihyllyyn sekä kansilasi, väri valkoinen tai vihreä. Toimitetaan valmiiksi koottuna. Huonekalu on turvallisuussyistä kiinnitettävä seinään esimerkiksi tuotteen mukana tulevalla kiinnitysnauhalla.

Halaus -one size fits all