Luonne miehellä on kuin tuoksu kukalla

Kukat kääntyvät yleensä aurinkoon päin, mutta suoraselkäisyyden näkee miten käyttäytyy, kun on väärässä. Pimeässä kaikki näyttävät samalta.

Luonne miehellä on kuin tuoksu kukalla, sohvaperunat eivät ole edes juureksia.

En ole koskaan ollut mikään seinäruusu ja kun ikää tulee lisää, niin vertauskuva kukkasesta kedolla tuntuu yhtä kaukaiselta. Se, että toivoo miesten kohtelevan naista kuin kukkaa kämmenellä onkin sitten eri asia.

Mutta jos nainen käyttäytyy kuin vitsa, niin kukkia ei välttämättä näy edes arkulla. 

Sanonta, että ottaa mieluummin kukkia hiuksiinsa, kuin timantteja kaulaansa, kuullostaa kauniimmalta kuin järkevältä. Timantit ovat investointi samalla kun kukat kuihtuvat, elleivät sitten satu olemaan tapeteissa.

Sitä monesti hyväksyy sellaista rakkautta, mitä luulee ansaitsevansa. Ja sitä saa sellaista kohtelua, mitä on valmis ottamaan vastaan. On vaikea nähdä, että  mies olisi suhteen ruusu ja nainen tapetti, koska harvoin mahtuu kahta riikinkukkoa samaan taloon. 

Persoonallinen luonne tekee aina viehättävämmäksi kuin kauniit kasvot. Luonnossa mikään ei kuki ympäri vuoden, joten ei kannata edellyttää sitä muiltakaan. Tänä päivänä ei tarvitse enää tyytyä siihen, mitä luoja soi, mutta ehkä ikä on tuonut tähänkin luonnollisuuden arvostamista. Tosin ainoastaan kukkia seinällä ei tarvitse kastella.

Värit kodissa tuovat kevään sinnekin, missä pakkanen paukkuu.

Sohvissa yksinkertaisuus on kaunista; vähemmän on enemmän. Värikkäät kankaat tuovat kirjaimellisesti väriä elämään.

Kannattaa myös ympäröidä itsensä ihmisillä, jotka saavat kukoistamaan.

Usein tyhjyys on kaikkein painavinta.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

Kaupallinen yhteistyö: ISKU 

Isku Stockmann Helsinki

Sisustusmaailma on avattu Helsingin keskustan Stockmannin Kirjataloon -1 kerrokseen!

Isku ja Vallila avasivat 16.6.16. myymälän, johon Värisilmä liittyy 1.8.2016. Sisustusmaailma on monipuolinen ja uniikki kodinsisustajan palvelukokonaisuus, josta saa kaikki sisustajan tarvitsemat tuotteet ja palvelut saman katon alta! Isku tuo Sisustusmaailmaan kotimaiset Lahden tehtaalla valmistetut huonekalut sekä useita muita tunnettuja huonekalubrändejä.

Osoitetiedot:
Isku Stockmann Helsinki
Kirjatalo K1-kerros
Pohjoisesplanadi 39
00100 Helsinki
Puh. 029 086 4350